fbpx

Voorzien

Mensen die getalenteerd zijn in het thema voorzien worden geïnspireerd door de toekomst en hoe deze zou kunnen zijn. Ook inspireren zij anderen met hun visie voor de toekomst.

Ik ben…

Gefascineerd door de toekomst. 

Ik wil…

Inbeelden en anticiperen op wat de toekomst zou kunnen brengen. 

De waarde die ik breng…

De toekomst voorspellen en daar op inspelen. 

Ik speel de rol van...

Voorspeller, dromer, visionair, inbeelder en anticipeer op wat er komen gaat.

Wat ik nodig heb (geef mij)

Mogelijkheden om over de toekomst na te denken en vervolgens over te praten.

Mijn mogelijke valkuil

Teveel met het hoofd in de wolken.

Wat mij motiveert

Inspiratie die uit dromen over de toekomst ontstaan.

Wat mij demotiveert

Tevredenheid met de status quo en teveel obstakels zien voor een mooie toekomst.

Talentenbeschrijving:

Mensen die getalenteerd zijn in het thema voorzien worden geïnspireerd door de toekomst en hoe deze zou kunnen zijn.

Je voelt je als geen ander thuis in complexe concepten en ontdekt daar van alles in. Wanneer je van dit talent gebruikt maakt, kunnen er momenten ontstaan waarin compleet nieuwe noties tot je bewustzijn doordringt. Met deze focus voor ogen voorzie je hoe de toekomst zich op basis van voortekens en trends zal ontvouwen. 

Zo zie je in detail wat de toekomst te bieden heeft en hoe het zou kunnen zijn. Dit toekomstbeeld geeft jou energie en blijft jou vooruitstuwen. De exacte inhoud van jouw toekomstbeeld zal afhangen van jouw andere talenten en interesses – een beter product, een beter team, een beter leven, een betere wereld etc. Ook als je door de omstandigheden gefrustreerd bent geraakt, krijg je weer energie door aan jouw toekomstbeelden te denken. Jouw visionaire ideeën kunnen bovendien anderen stimuleren. Dit hebben sommige ook nodig om zich opnieuw te laten bezielen. 

Ook anderen inspireer je met jouw visie op de toekomst. Omdat het minder concreet is wordt intuïtie soms wat lacherig tegemoet getreden. Dat is echter verre van terecht. In werkelijkheid blijken voorziene gaven doorgaans zeer betrouwbaar.

Mogelijke acties

Neem de tijd om over de toekomst na te denken. Hoe meer je over je ideeën nadenkt, hoe duidelijker je ideeën zullen worden. En hoe duidelijker je ideeën worden, hoe overtuigender je in staat bent deze over te brengen.

Manifestatie

Zoek een functie waarin je jouw ideeën kwijt kunt over de toekomst. Je zou bijvoorbeeld kunnen excelleren bij startende ondernemingen of als zelfstandig ondernemer.

Onze tevreden klanten

“Iedereen zou dit zelfinzicht
moeten krijgen"

Elf jaar heb ik gedacht dat ik iemand was die ik niet was. Ik heb zoveel geleerd over mijzelf. Super interessant en een dikke tien voor de inzichten. Een cadeautje voor jezelf, no matter waar je staat in het leven en welk beroep je uitoefent.
Alexander Keehnen - Ondernemer