fbpx

Ons team wordt uitgebreid, binnenkort meer informatie over al onze mensen.

Martijn Leonard behaalde zijn bachelor Business Administration en master Human Resource Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij studeerde af op de onderwerpen Leiderschap in Teams & Flow. Hij is de oprichter van Next Talent, waarvoor hij nu tien jaar actief is. Martijn is auteur van het boek “Jouw Talent – Creëer jouw Flow”. Hij heeft meer dan 15 jaar praktische ervaring in het werken met teams. Als docent en performance consultant is hij verbonden aan de ActionTypes Academy dat is opgericht door de coach van de coaches Peter Murphy. Hij is daarnaast trainer/coach voor het internationale Flow Centre, dat is opgericht door Dr Susan Jackson, de vrouw die samen met Dr. Csikszentmihalyi als eerste in de wereld Flow in de sport introduceerde. Hij is CEO van Flow Centre Nederland (flowcentre.nl). Martijn is als coach ICF gecertificeerd en volgde o.a. de opleidingen Flow Diploma bij Flow Centre, Action Types en ECO Coachen.

 

Stefan Luykx

Ik heb mijn diploma´s behaald als bewegingsagogisch werker aan C.I.O.S. in Overveen en als leraar lichamelijke opvoeding aan Fontys Sporthogeschool in Tilburg. Daarnaast heb ik ook mijn trainersdiploma´s t/m UEFA -A bij de KNVB behaald vanwege mijn passie voor voetbal. Ik ben hoofdtrainer geweest in de jeugd en senioren bij clubs als Aberdeen, ADO Den Haag, RCL en Wilhelmus en ben ik werkzaam voor de Ajax Academy. Tevens volgde ik een docenten opleiding. Ik heb op diverse mooie (internationale) scholen als docent/coach/ coördinator/ mentor mogen werken.

In 2016 leerde ik Martijn Leonard kennen op een cursus, sindsdien hebben we een mooie vriendschap en helpen we elkaar. Mijn hobby’s zijn surfen, yoga, gitaar spelen en dansen. In 2018 kreeg ik een zware burn out en kon twee jaar niet werken, na deze zeer heftige en leerzame periode ben ik uit het dal gekomen en ben ik mij vooral gaan richten op wat mij energie geeft.

Mensen inspireren, inzicht geven en helpen om in hun kracht te komen, geeft mij veel plezier en voldoening. Op zowel individueel als op team niveau. Door mijn persoonlijke ervaringen en ervaring met action type, yoga, flow en ademhalingstechnieken heb ik daar goede tools en vaardigheden voor ontwikkeld. 
 

Onze Missie

Wij willen dat iedereen zijn eigen kracht kent en deze optimaal kan inzetten. Hiermee willen we mensen productiever, beter en gelukkiger laten functioneren. Met als bijproduct dat het aantal burn-outs, ziekteverzuim en andere fysieke en psychologische klachten zal afnemen.  

Onze Visie

Om mensen optimaal te laten functioneren richten wij ons op:
1. Het inzichtelijk maken van talenten en drijfveren
2. Het benutten van talenten waardoor potentieel verwezenlijkt wordt
3. Een omgeving te creëren waar mensen in flow geraken.