fbpx

Ontdek jouw Kracht & Flow

Deze training is voor werknemers, ondernemers en leidinggevenden uit het bedrijfsleven, onderwijs, gezondheidszorg, publieke domein en non-profit organisaties. 

verhoog je persoonlijke effectiviteit

Hoe kom ik in mijn persoonlijke kracht, wat geeft mij energie en blijft mij energie geven? Waar ben ik echt goed in en wanneer ben ik het meest productief? De antwoorden geven je inzicht in wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen en jouw potentieel volledig te ontplooien.

Heb je het idee dat je meer voldoening en plezier uit je werk kunt halen en behaal je niet de prestaties die je zou willen behalen? Belemmeren emoties, gedachten en gevoelens jouw functioneren en wil je optimaler en productiever functioneren? Ervaar je stress, heb je soms weinig energie op je werk en merk je weinig effect van jouw strategieën om hiermee te dealen?

Deze training geeft jou op een unieke manier inzicht in de optimale ervaring en hoe je hiervoor jouw talenten kunt inzetten in je werk en privéleven om deze te creëren. Hiermee krijg je de grootste en belangrijkste waarde voor succes en geluk in handen, waar je de rest van je leven profijt van zult hebben.

Geef je persoonlijke ontwikkeling een boost en schrijf je in of neem contact met ons op voor meer informatie.

…iedereen heeft aangeboren talenten, voorkeuren en drijfveren, die ons beter laten functioneren als wij deze inzetten.

…wanneer er flow is, gaat alles makkelijker. Mensen ervaren
meer werkgeluk en
presteren beter.

…deze training is een game changer in je leven. Van de inzichten zul je voor de rest van
je leven profijt hebben.

het resultaat

  • Je hebt inzicht in jouw talenten, drijfveren, persoonlijkheid, stressoren en minder ontwikkelde punten.
  • Je beschikt over de tools om een werkomgeving te creëren waarin jouw talenten effectief benut worden.
  • Je begrijpt je collega’s beter en waardeert hen meer. Je weet hoe je het beste kunt samenwerken met collega’s die aanvullende talenten/voorkeuren bezitten.
  • Je bent in staat om jouw werkervaring positief te beïnvloeden, onafhankelijk van externe omstandigheden. 
  • Je bezit uitgebreide rapporten met de belangrijkste informatie over jezelf. En je hebt de tools en een persoonlijk actieplan om alle inzichten te integreren in je werk en leven. 
  • Je kunt terugkijken op drie inspirerende en life-changing dagen waarin je ongetwijfeld ook nieuwe vrienden, klanten en/of business partners hebt ontmoet.

doel van de cursus

Persoonlijke ontwikkeling start bij zelfinzicht. Dit is in onze visie de katalysator voor elementen als zelfsturing, zelfdiscipline, zelfgenererend leervermogen, zelfvertrouwen en zelfexpressie.

Mensen die focussen op hun talenten zijn 500% productiever en 600% meer bevlogen dan mensen die dat niet doen. Mensen die hun talenten niet inzetten, maken ineffectief gebruik van de hersenen. Dit leidt tot matige prestaties, chronische vermoeidheid en uiteindelijk tot de gevreesde burn-out.

Het doel van deze training is dat je inzicht krijgt in jouw talenten, persoonlijkheid en drijfveren en deze optimaal leert inzetten in je werk. Dit zorgt ervoor dat je beter presteert, je sneller ontwikkelt en meer voldoening en plezier ervaart.

Da Vinci

Locatie
inspirerende trainingslocatie rondom Utrecht, Den Haag, Amsterdam of Eindhoven.
 

Maatwerk en praktijk gericht:
We richten ons op jou en jouw situatie en omgeving. Tijdens het programma ga jij aan de slag met een actuele en gerichte uitdaging in jouw werk. Je krijgt concrete handvatten die je tussen de trainingsdagen door direct kunt toepassen in je werk en privé. 

We gaan aan de slag met voorbeelden uit de praktijk, theoretische onderbouwing en ervaringsgerichte oefeningen. 

Individuele begeleiding:
Tijdens het programma word je begeleid door een ervaren trainer. De trainer daagt jou uit, waarbij jouw leerbehoefte centraal staat. Je trainer is een expert in talent & flow en daarnaast je persoonlijk begeleider.

 

ervaringen

Iedereen MOET deze inzichten krijgen. Elf jaar heb ik gedacht dat ik iemand was, die ik niet was. Na de fysieke testjes die mijn talenten, persoonlijkheid en drijfveren in kaart brachten, viel alles op zijn plaats. Het verschil tussen mijn echte talenten en wat mensen van mij verwachtte werd plotseling heel duidelijk.

sander keehnen - consultant bij ING & accenture en ondernemer

Op zoek naar je echte ik? Wil je jouw zelfbewustzijn vergroten? Weten wat jouw talenten zijn, maar ook hoe je stress kunt herkennen bij jezelf, verhelpen of zelfs voorkomen? This is the way to go! Super interessant en heel veel geleerd, een dikke 10 voor de training ‘Ontdek jouw Kracht & Flow’.

jacqueline satoer - docent basisschool

Dit was zo leuk en interessant. Naast mijn NLP cursus de meest waardevolle training ooit gevolgd. Ik heb weer zoveel geleerd over mijzelf, over mijn natuurlijke drijfveren en talenten. En dat ik nog meer, lekker mag zijn wie ik ben. Een cadeautje voor jezelf, no matter waar je staat in je leven en welk beroep je uitoefent.

romy van rooy - ondernemer

de trainers

 

Martijn studeerde in 2008 af op het onderwerp Flow in Sports bij Olympische Sporters aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Martijn behaalde zijn mastergraad voor de opleiding Human Resource Management en studeerde sportpsychologie aan de VU in Amsterdam. Martijn kwam als voetballer uit voor o.a. Feyenoord en heeft meer dan 15 jaar ervaring als voetbaltrainer in de jeugd en senioren. Als ICF- en ECO Coach gecertificeerd coach en ActionTypes- en flow expert is hij actief in het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid en in de sport voor o.a. Feyenoord, PSV en het Nederlands elftal o.l.v. Van Gaal.

Martijn Leonard Msc

Frans studeerde af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Frans was van 2001 tot en met 2003 bondscoach van het Nederlands vrouwenteam. Hij was o.a. trainer/coach van Arsenal FC en coördinator van de KNVB voetbalopleidingen, waar hij verantwoordelijk was voor het opleidingsaanbod voor trainers en coaches, van pupillentrainers tot en met coach betaald voetbal. Hij begeleidde zelf, als UEFA PRO docent, cursisten als Arne Slot en Kees van Wonderen. Op dit moment werkt Frans in het MBO onderwijs als docent en leerjaar coördinator. De Kat is Mastercoach NLP en is TFC Flow coach.

frans de kat

Voor Leidinggevenden van de Toekomst

Flow gives us the key to unlock potential and to transform fear into focus.
~ Mihalyi Csikszentmihalyi

Inschrijvenbrochure downloaden