fbpx

Ontdek wie je bent

Voor meer plezier, ontwikkeling en betere resultaten!

wie ben ik?

Je hebt je vast weleens afgevraagd wie je eigenlijk werkelijk bent en wat jou uniek maakt? Het Next Talent Talentenrapport geeft je antwoord op deze vragen. 

De Next Talent Talententest brengt jouw unieke talenten in kaart. Het laat jou zien waar je het beste in bent en waar je energie van krijgt. Na afloop van de test ontvang je een persoonlijk Talentenrapport met een omschrijving van jouw talenten, inclusief actiepunten en suggesties voor banen.

Doe waar je goed in bent!

Veel mensen zijn er van overtuigd dat het wegwerken van tekortkomingen leidt tot de beste ontwikkeling en prestaties. Dit is een grote misvatting! We presteren en ontwikkelen ons namelijk het best als we ons richten op onze talenten en sterke punten. 

Wanneer ben jij op je best? Waar haal jij voldoening uit? Waar kun jij echt goed in worden? De Next Talent Talententest geeft inzicht in je persoonlijke talenten, hoe je deze kunt ontwikkelen en optimaal benutten in je werk, studie en vrije tijd.

Deze inzichten zullen je helpen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat een onwijs mooi en inspirerend talentenrapport! Niet alleen aan de beschrijvingen van mijn talenten heb ik veel gehad, maar voornamelijk ook aan de actiepunten die in het rapport weergegeven staan.

Henk van der zwan

Voorafgaand aan de talententest was ik mij helemaal niet bewust van mijn Top 5 talenten. Een echte eyeopener zo kun je wel stellen. Het talentenrapport heeft mij echt geïnspireerd om mijn talenten meer en bewuster in te zetten.

Rianne van Haaren

In de tijd dat ik niet wist welke kant ik moest opgaan met mijn carrière werd ik gewezen op de Next Talent Talententest. Het rapport heeft mij veel inspiratie en handvatten gegeven om een juiste richting te kiezen.

Victor Notrot

meer kans op flow

meer kans om te doen wat je het liefst doet

meer kans om van jezelf te vinden dat je een goed leven leidt

meer kans op een baan

Het goed onder woorden kunnen brengen van jouw talenten bij het solliciteren, geeft jou een absolute voorsprong op anderen. Plaats je talenten in je CV, motivatiebrief en vertel erover in je sollicitatiegesprek.

je bent niet zonder reden bij ons terecht gekomen