fbpx

Verbondenheid

Mensen die getalenteerd zijn in het thema verbondenheid vertrouwen erop dat alles en iedereen met elkaar verbonden is.

Ik ben…

Mij bewust van de grenzeloosheid en tijdloosheid van de mensheid.

Ik wil…

Onderdelen in het geheel laten integreren.

De waarde die ik breng…

De waardering voor de mysteries en wonderen van het leven en al zijn creaties.

Ik speel de rol van...

Verbinder, bruggenbouwer, eenheid stimulator.

Wat ik nodig heb (geef mij)

Onderdeel uitmaken van iets groter dan mijzelf: een familie, team, community, de kosmos etc.

Mijn mogelijke valkuil

Zweverig en niet in contact met de concrete werkelijkheid.

Wat mij motiveert

De cyclussen van het leven en de continue stroom van het leven.

Wat mij demotiveert

Een “wij tegen zij” mentaliteit.

Talentenbeschrijving:

Mensen die getalenteerd zijn in het thema verbondenheid vertrouwen erop dat alles en iedereen met elkaar verbonden is.

In jouw ogen bestaat er geen toeval en heeft alles wat er gebeurt wel een reden. Je gelooft daarbij dat iedereen deel uit maakt van een groter geheel. Hoewel elk individu beschikt over een vrije wil en zelf kan oordelen voel je intuïtief aan dat iedereen met elkaar verbonden is. De één noemt dit collectief onderbewustzijn, anderen wellicht geest- of levenskracht. Je bent er zeker van dat dingen niet zomaar gebeuren. Alles heeft een reden en toeval bestaat niet. Dit intuïtieve gevoel brengt een aantal verantwoordelijkheden met zich mee. Dat je bijvoorbeeld een ander geen schade mag aanrichten, niemand mag uitbuiten, anderen geen leed mag aandoen etc. Je bent hierdoor attent, zorgzaam en ontvankelijk. Door jouw overtuiging van verbondenheid ben je goed in staat bruggen te slaan tussen verschillende culturen. En ben je goed in staat over te brengen dat er voor iedereen een doel bestaat in het leven. De exacte invulling van jouw overtuiging hangt echter af van je achtergrond, cultuur en opvoeding. Maar dat jouw overtuiging sterk is, is duidelijk en deze houdt jou en je vrienden staande in moeilijke tijden.

Mogelijke acties

Realiseer je dat best veel mensen via jou aan elkaar verbonden zijn. Je bent in staat om met elk individu of elke onderdeel van een organisatie te communiceren en hen effectief te verbinden.

Manifestatie

Zoek naar kansen waarbij je mensen van verschillende culturen en achtergronden bij elkaar kunt brengen. Je hebt het in je om hierin een leiderschapsrol te vervullen.

Onze tevreden klanten

“Iedereen zou dit zelfinzicht
moeten krijgen"

Elf jaar heb ik gedacht dat ik iemand was die ik niet was. Ik heb zoveel geleerd over mijzelf. Super interessant en een dikke tien voor de inzichten. Een cadeautje voor jezelf, no matter waar je staat in het leven en welk beroep je uitoefent.
Alexander Keehnen - Ondernemer