fbpx

Verbinder

Mensen die getalenteerd zijn in het thema verbinder willen iedereen erbij betrekken.

Ik ben…

Mij bewust van uitsluiting en snap de gevolgen hiervan.

Ik wil…

Dat niemand zich buitengesloten voelt.

De waarde die ik breng…

Een hoog niveau van tolerantie en acceptatie voor diversiteit.

Ik speel de rol van...

Iemand welkom laten voelen. Tolerant zijn en anderen uitnodigen en accepteren. 

Wat ik nodig heb (geef mij)

Dat er voor iedereen ruimte gemaakt kan worden.

Mijn mogelijke valkuil

Geen verschillen meer kunnen zien.

Wat mij motiveert

Anderen opnemen en integreren in de groep.

Wat mij demotiveert

Het vormen van subgroepen en kliekjes.

Talentenbeschrijving:

Mensen die getalenteerd zijn in het thema verbinder willen iedereen erbij betrekken.

Je geeft aandacht aan hen die buiten de boot vallen en doet moeite om hen bij zaken te betrekken. Zo wil je iedereen het gevoel geven dat ze bij de groep horen. En dat zoveel mogelijk mensen kunnen profiteren van de steun van de groep. Je hebt daardoor niks met exclusieve groepen, die bewust anderen uitsluiten. Isolement geeft je namelijk een kil gevoel. Daarentegen probeer je iedereen er bij te betrekken waardoor ze warmte kunnen voelen. Ras, geslacht, nationaliteit, persoonlijkheid en geloof doen er wat betreft jou niet toe. Instinctief treed je iedereen open tegemoet en zelden beoordeel je iemand. Je zou hier namelijk iemands gevoelens mee kunnen kwetsen. Je hebt de innerlijke overtuiging dat we allemaal gelijk zijn. Zo is iedereen even bijzonder en belangrijk. Niemand mag daarom worden buitengesloten, maar dient in de groep opgenomen te worden. Dat is wat jou betreft het minste wat we allemaal verdienen.

Mogelijke acties

Je bent in staat teams te smeden en hierin een leiderschapsrol te vervullen. Je kunt er goed voor zorgen dat mensen zich belangrijk voelen en hen laten inzien hoe hun rol in het grotere geheel past. 

Manifestatie

Overweeg een functie waarin je kunt consulteren en naar anderen kunt luisteren. Je kunt anderen het doel en de verbondenheid van alledaagse dingen laten inzien

Onze tevreden klanten

“Iedereen zou dit zelfinzicht
moeten krijgen"

Elf jaar heb ik gedacht dat ik iemand was die ik niet was. Ik heb zoveel geleerd over mijzelf. Super interessant en een dikke tien voor de inzichten. Een cadeautje voor jezelf, no matter waar je staat in het leven en welk beroep je uitoefent.
Alexander Keehnen - Ondernemer