fbpx

Positiviteit

Mensen die getalenteerd zijn in het thema positiviteit hebben een enthousiasme die aanstekelijk is.

Ik ben…

Optimistisch, hoopvol en houd van lol maken.

Ik wil…

De omgeving emotioneel verlichten en verbeteren.

De waarde die ik breng…

Energie en enthousiasme die besmettelijk werkt.

Ik speel de rol van...

Optimist, energizer, aanmoediger, comedian, feestvierder, enthousiasteling, promotor.

Wat ik nodig heb (geef mij)

Vrijheid om de vreugde en het drama van het leven te ervaren.

Mijn mogelijke valkuil

Naïviteit.

Wat mij motiveert

Volledig van het leven genieten.

Wat mij demotiveert

Negatieve mensen die energie bij anderen laten lekken.

Talentenbeschrijving:

Mensen die getalenteerd zijn in het thema positiviteit hebben een enthousiasme die aanstekelijk is.

Door jouw geestdrift ben je in staat anderen enthousiast te  maken over hetgeen ze doen. Je maakt veel complimenten, lacht graag en probeert altijd de humor van een situatie in te zien. Ook bedenk je steeds weer manieren om leven in de brouwerij te brengen. Bij mensen die niet lekker in hun vel zitten, steek je een hart onder de riem. En je maakt van elk project weer een nieuw avontuur en van ieder succes weer een feestje. Veel mensen zijn hierdoor graag bij jou in de buurt. Maar sommige vinden jouw energie maar niks en noemen je luchthartig. Je laat je hierdoor echter niet van de wijs brengen. Jouw positivisme laat dit eenvoudigweg niet toe. Hoe dan ook,  je bent eigenlijk al blij dat je leeft. Je hebt ontdekt dat werken leuk kan zijn en hoezeer het ook in een mensenleven kan tegenzitten, volgens jou mag een mens nooit zijn humor verliezen.

Mogelijke acties

Je hebt de neiging om enthousiaster en energieker te zijn dan de meeste andere mensen.  Wanneer anderen   door een voorval ontmoedigd kunnen raken, kan jouw positivisme hen weer op de been brengen. Als mensen een steuntje in de rug nodig hebben kunnen zij weleens bij jou aankloppen. 

Manifestatie

Je zult waarschijnlijk in elke functie excelleren waarin je het positieve kunt benadrukken. Tot de mogelijkheden behoren bijvoorbeeld de functies; docent(e), verkoper, ondernemer, manager etc. 

Onze tevreden klanten

“Iedereen zou dit zelfinzicht
moeten krijgen"

Elf jaar heb ik gedacht dat ik iemand was die ik niet was. Ik heb zoveel geleerd over mijzelf. Super interessant en een dikke tien voor de inzichten. Een cadeautje voor jezelf, no matter waar je staat in het leven en welk beroep je uitoefent.
Alexander Keehnen - Ondernemer