fbpx

Onderscheiden

Mensen die getalenteerd zijn in het thema onderscheiden willen in de ogen van anderen als belangrijk worden gezien.

Ik ben…

Geïnteresseerd om belangrijk gevonden te worden en te werken aan iets belangrijks.

Ik wil…

Gewaardeerd worden door anderen.

De waarde die ik breng…

Honger naar meer.

Ik speel de rol van...

Performer, verlanger, expert, ster.

Wat ik nodig heb (geef mij)

Een waarderend publiek dat het beste uit mij haalt.

Mijn mogelijke valkuil

Aandachtstrekker.

Wat mij motiveert

Om geassocieerd te worden met succesvolle mensen.

Wat mij demotiveert

Niet gezien of genegeerd worden door anderen.

Talentenbeschrijving:

Mensen die getalenteerd zijn in het thema onderscheiden willen in de ogen van anderen als belangrijk worden gezien.

Je probeert je van anderen te onderscheiden om gehoord en erkend te worden. Je wilt vooral erkend worden om de unieke en sterke eigenschappen die je hebt. Je hebt de behoefte om bewonderd te worden als een geloofwaardig, professioneel en succesvol iemand. Je gaat ook om met dit soort mensen of je stimuleert de mensen met wie je omgaat zo te worden. Anders besteed je vrij weinig aandacht aan iemand. Je bent onafhankelijk ingesteld en je wilt dat jouw werk een manier van leven is. Dus geen standaardbaan, maar een baan waarin je de speelruimte hebt om de dingen op je eigen manier te doen. Verder zit je leven boordevol verlangens die je zoveel mogelijk probeert te verwezenlijken. Wat daarvan ook het richtpunt is, jouw talent zorgt ervoor dat je weg blijft van de middelmaat, naar het uitzonderlijke toe. Het zorgt er dus voor dat je voortdurend hoger reikt.

Mogelijke acties

Je presteert het best als jouw prestatie zichtbaar is voor anderen. Zoek dus naar mogelijkheden waarbij je op de voorgrond kunt treden en waak voor situaties waarbij je op de achtergrond moet werken.

Manifestatie

Kies een organisatie en functie waarin je je eigen taken en acties kunt bepalen. Je zult genieten van deze onafhankelijkheid.

Onze tevreden klanten

“Iedereen zou dit zelfinzicht
moeten krijgen"

Elf jaar heb ik gedacht dat ik iemand was die ik niet was. Ik heb zoveel geleerd over mijzelf. Super interessant en een dikke tien voor de inzichten. Een cadeautje voor jezelf, no matter waar je staat in het leven en welk beroep je uitoefent.
Alexander Keehnen - Ondernemer