fbpx

Input

Mensen die getalenteerd zijn in het thema input willen alsmaar meer weten over tal van onderwerpen.  Zij hebben een behoefte aan verzamelen en archiveren.

Ik ben…

Een verzamelaar van nuttige zaken.

Ik wil…

Dingen verzamelen die bruikbaar zijn voor anderen.

De waarde die ik breng…

Tastbare tools die groei en prestaties kunnen faciliteren.

Ik speel de rol van...

Archivaris, verzamelaar.

Wat ik nodig heb (geef mij)

Ruimte om de bronnen op te slaan die ik van nature verwerf. 

Mijn mogelijke valkuil

Onzinnige verzamel items die rondslingeren.

Wat mij motiveert

Zorgen voor tastbare en relevante hulpbronnen.

Wat mij demotiveert

Geen hulpbronnen bieden die bruikbaar voor anderen zijn.

Talentenbeschrijving:

Mensen die getalenteerd zijn in het thema input willen alsmaar meer weten over tal van onderwerpen.

Over het algemeen vind je het leuk om allerlei informatie te verzamelen en deze te archiveren. Wat je ook verzamelt, je verzamelt datgene omdat het jou interesseert. En je bent in veel geïnteresseerd, want je vindt de wereld boeiend wegens zijn oneindige complexiteit en diversiteit. Zo kun je informatie, woorden, feiten, boeken en citaten verzamelen. Of wellicht concrete dingen als postzegels, voetbalplaatjes, muntsoorten, dia’s etc. Als je veel leest doe je dit om meer informatie aan je archief toe te voegen en niet om je theorieën verder te verfijnen. Als je graag reist, doe je dit omdat nieuwe plekken weer nieuwe feiten en dingen te bieden heeft. En waarom je dit allemaal bewaard? Dat weet je nu nog niet, maar wellicht komt het later eens van pas. Alleen al als je daar aan denkt, wordt het al moeilijk om iets weg te gooien. En dus blijf je maar verzamelen, bewaren en archiveren. Je vindt het gewoonweg interessant en het houdt je geest fris.

Mogelijke acties

Bedenk dat je meer bent dan alleen een verzamelaar van informatie. Op een bepaald moment kun je jouw   informatie namelijk ook delen met anderen. Identificeer van tijd tot tijd waardevolle feiten en data en deel dit met anderen. Hierdoor kunnen anderen er ook hun voordeel mee doen.

Manifestatie

Zoek naar functies waarin jij je bezig kunt houden met het verzamelen van informatie zoals lesgeven,   research of journalistiek.

Onze tevreden klanten

“Iedereen zou dit zelfinzicht
moeten krijgen"

Elf jaar heb ik gedacht dat ik iemand was die ik niet was. Ik heb zoveel geleerd over mijzelf. Super interessant en een dikke tien voor de inzichten. Een cadeautje voor jezelf, no matter waar je staat in het leven en welk beroep je uitoefent.
Alexander Keehnen - Ondernemer