fbpx

Activator

Mensen die getalenteerd zijn in het thema activator krijgen dingen voor elkaar door ideeën en gedachten direct te vertalen naar concrete acties. Zij willen nu in actie komen i.p.v. er alleen maar over praten. 

Ik ben…

Een doener en ongeduldig met inactiviteit.

Ik wil…

Ervaren en momentum creëren.

De waarde die ik breng…

Overgaan tot actie. Doen! Een gevoel van urgentie.

Ik speel de rol van...

Katalysator, initiator, starter, aanstichter.

Wat ik nodig heb (geef mij)

Minder discussie, meer actie.

Mijn mogelijke valkuil

Zonder nadenken impulsief handelen.

Wat mij motiveert

Initiëren, in actie komen.

Wat mij demotiveert

Wachten en tijd verspillen.

Talentenbeschrijving:

Mensen die getalenteerd zijn in het thema activator krijgen dingen voor elkaar door ideeën en gedachten direct te vertalen naar concrete acties.

Dat is ook wat je graag wilt, overgaan tot actie! Het liefst zo snel mogelijk, want ergens op wachten heb je een hekel aan. Je bent een echte doener en in jouw visie vormen doen en denken geen tegenstelling. Analyseren en discussiëren zijn in jouw ogen zeker nuttig, maar uiteindelijk komt het volgens jou alleen aan op de actie. Met deze zienswijze krijg je dingen snel voor elkaar en behaal je resultaten. Waar anderen nog weleens twijfelen en zich zorgen maken over het nemen van de juiste stappen, lijkt jou dit geenszins af te remmen. Meer dan anderen heb je het lef om tot het randje te gaan. 

Je bent je in rijk detail bewust van de fysieke wereld om je heen. Daarvoor maak je gebruik van je zintuigen. Zo merk je in het hier en nu relevante feiten en gebeurtenissen op en aan de hand daarvan wordt meteen de situatie ingeschat. Voor het verkrijgen van resultaat ontstaat een actieve zoektocht naar meer en meer input totdat alle bronnen zijn uitgeput. Je absorbeert als het ware alles wat om jouw heen is. Hoe opwindender de fysieke ervaring, des te groter de impact.

In jouw ogen leiden acties tot de beste leermomenten. Zo leer je van de resultaten van je beslissingen en de daaropvolgende acties. Je gaat er altijd hard tegenaan en bent bezig met het zetten van de volgende stappen. Je beleeft plezier aan hetgeen je door concrete acties voor elkaar hebt kunnen krijgen, niet op basis van wat je denkt of zegt.

Mogelijke acties

Over het algemeen leer je meer vanuit de praktijk dan vanuit de boeken. Zoek dus situaties op waarin je nieuwe praktische ervaringen op kunt doen, waardoor je jezelf kunt ontwikkelen.

Manifestatie

Zoek naar een functie waarin je zelf beslissingen kunt nemen en snel tot actie kunt overgaan. Kijk bijvoorbeeld naar start-up of herstructurering situaties.

Onze tevreden klanten

“Iedereen zou dit zelfinzicht
moeten krijgen"

Elf jaar heb ik gedacht dat ik iemand was die ik niet was. Ik heb zoveel geleerd over mijzelf. Super interessant en een dikke tien voor de inzichten. Een cadeautje voor jezelf, no matter waar je staat in het leven en welk beroep je uitoefent.
Alexander Keehnen - Ondernemer