fbpx

Speciaal voor jou, jouw Carrierebox

Vind de baan die bij je past

Het maken van een CV

Maken van motivatiebrief 

De droombaan Scan

Training: optimaal functioneren met jouw talenten

Verhoog je Persoonlijke Effectiviteit door het inzetten van je unieke talenten

Verhoog je persoonlijke effectiviteit

Hoe kom ik in mijn persoonlijke kracht, wat geeft mij energie en blijft mij energie geven? Waar ben ik echt goed in en wanneer ben ik het meest productief? De antwoorden geven je inzicht in wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen en jouw potentieel volledig te ontplooien.

Heb je het idee dat je meer voldoening en plezier uit je werk kunt halen en behaal je niet de prestaties die je zou willen behalen? Belemmeren emoties, gedachten en gevoelens jouw functioneren en wil je optimaler en productiever functioneren? Ervaar je stress, heb je soms weinig energie op je werk en merk je weinig effect van jouw strategieën om hiermee te dealen?

Deze training geeft jou op een unieke manier inzicht in de optimale ervaring en hoe je hiervoor jouw talenten kunt inzetten in je werk en privéleven om deze te creëren. Hiermee krijg je de grootste en belangrijkste waarde voor succes en geluk in handen, waar je de rest van je leven profijt van zult hebben.

Wil jij meer weten over de training Persoonlijke Effectiviteit Verhogen? Geef je persoonlijke ontwikkeling een boost en schrijf je in of neem contact met ons op voor meer informatie.

Het resultaat

 • Je hebt inzicht in jouw talenten, drijfveren, persoonlijkheid, stressoren en minder ontwikkelde punten.
 • Je beschikt over de tools om een werkomgeving te creëren waarin jouw talenten effectief benut worden.
 • Je begrijpt je collega’s beter en waardeert hen meer. Je weet hoe je het beste kunt samenwerken met collega’s die aanvullende talenten bezitten.
 • Je bent in staat om jouw werkervaring positief te beïnvloeden, onafhankelijk van externe omstandigheden. 
 • Je bezit uitgebreide rapporten met de belangrijkste informatie over jezelf. En je hebt de tools en een persoonlijk actieplan om alle inzichten te integreren in je werk en leven. 
 • Je kunt terugkijken op drie inspirerende en life-changing dagen waarin je ongetwijfeld ook nieuwe vrienden, klanten en/of business partners hebt ontmoet.

doel van de training

Persoonlijke ontwikkeling start bij zelfinzicht. Dit is in onze visie de katalysator voor elementen als zelfsturing, zelfdiscipline, zelfgenererend leervermogen, zelfvertrouwen en zelfexpressie.

Mensen die focussen op hun talenten zijn 500% productiever en 600% meer bevlogen dan mensen die dat niet doen. Mensen die hun talenten niet inzetten, maken ineffectief gebruik van de hersenen. Dit leidt tot matige prestaties, chronische vermoeidheid en uiteindelijk tot de gevreesde burn-out.

Het doel van deze training is dat je inzicht krijgt in jouw talenten en deze optimaal leert inzetten in je werk. Dit zorgt ervoor dat je beter presteert, je sneller ontwikkelt en meer voldoening en plezier ervaart.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor werknemers, ondernemers en leidinggevenden met HBO+ werk- en denkniveau

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake

Programma

1:
Intake gesprek
+
Assessment

 

   • Je vult een online talentenscan in en doet onze unieke talenten- en drijfverentest.
   • Je ontvangt van de resultaten een helder rapport.
   • In een intake gesprek geef je jouw persoonlijke leerdoelen aan.
   • We bespreken samen een actuele en gerichte uitdaging in jouw werk.

2:
Inzicht in jezelf &

de ander

 

 

   • Je hebt inzicht hebt in jouw talenten, drijfveren, persoonlijkheid, stressoren en minder ontwikkelde punten.
   • Je begrijpt je collega’s beter en waardeert hen meer.
   • Je weet hoe je het beste kunt samenwerken met collega’s die aanvullende talenten bezitten.
   • Reflectie over de praktische toepassing in jouw persoonlijke situatie

3:
Toepassen van persoonlijk leiderschap

 

   • Je hebt inzicht in de meest optimale ervaring die je als mens kunt hebben en hoe dit er voor jou praktisch uit ziet.
   • Je beschikt over de tools om een werkomgeving te creëren waarin jouw talenten en sterkte punten effectief benut worden.
   • Je bent in staat jouw werkervaring positief te beïnvloeden onafhankelijk van externe omstandigheden.
   • Reflectie over de praktische toepassing in jouw persoonlijke situatie

Intake

Voorafgaand aan de training vindt er een intake plaats, waarin je jouw persoonlijke leerdoelen aangeeft die centraal staan tijdens de training. Je doet een uitgebreide Talenten scan en ontvangt van de resultaten een helder rapport.

Gesteund door je persoonlijke leercoach vertaal je de inzichten en resultaten uit het assessment naar persoonlijke actiepunten.

Maatwerk en praktisch

We richten ons op jou en jouw situatie en omgeving. Tijdens het programma ga jij aan de slag met een actuele en gerichte uitdaging in jouw werk. Je krijgt concrete handvatten die je tussen de trainingsdagen door direct kunt toepassen in je werk en prive. We gaan aan de slag met voorbeelden uit de praktijk, theoretische onderbouwing en ervaringsgerichte oefeningen. 

Individuele begeleiding door Ervaren trainers

In het programma word je begeleidt door een ervaren trainer. De trainer daagt jou uit, waarbij jouw leerbehoefte centraal staat. Je trainer is een expert in talent en flow en daarnaast je persoonlijk begeleider.

Persoonlijk reflectieverslag

Gedurende het programma werk je aan je persoonlijk reflectieverslag. Wat je hebt geleerd van de ervaringen die je tijdens het traject hebt opgedaan. Zo breng je heel bewust voor jezelf in kaart wat voor invloed jouw leerervaringen hebben gehad op je denken en handelen. 

Schrijf je in voor de training