Studentenbox

In de studentenbox vind je alles in één om optimaal te studeren. Zo vind je in de studentenbox o.a. gidsen over: Optimaal studeren, essentiële studievaardigheden en hoe je optimaal tentamens maakt. Ook vind je in de studentenbox o.a. het werkboek “aan de slag met je talenten” en kun je de droomstudie scan uitvoeren. Kortom, alles in één om optimaal te kunnen studeren.Gids: Optimaal studeren

Zoals de titel al zegt, vind je in deze gids alles over optimaal studeren. Aan bod komt o.a. de onderwerpen motivatie, concentratie, houding, omgaan met veelvoorkomende problemen, timemanagement, uitstelgedrag, maar ook over gezondheid en energiebalans.

Gids: Essentiele studievaardigheden

In deze gids komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe je het beste een studieboek tentamengericht kan bestuderen.
  • Het volgen van hoorcolleges
  • Mindmapping
  • Snellezen

Gids: Optimaal tentamens maken

Tentamens maken is een vaardigheid op zich. Enkele onderwerpen die in deze gids aan bod komen zijn: Hoe pak je het beste een multiple choice tentamen aan, hoe ga je om met moeilijke vraagstellingen en hoe kom je in de juiste mentale toestand om een tentamen te maken etc. De gids is een must voor iedereen die het maximale uit zijn tentamens wil halen.

Gids: Aan de slag met je talenten

In deze gids ga je je Top 5 Talenten nader onderzoeken. Hoe hangen jouw talenten samen met je interesses, je voorkeuren en eerdere successen. Je leert hoe je jouw talenten kunt gebruiken in je studie, werk en vrije tijd. Je bepaalt je lange termijndoelen en tot slot maak je een actieplan. Wat ga jij doen om je talenten optimaal te ontwikkelen?

Gids: Droomstudie scan

Als je er zeker van wilt zijn of je de juiste studie hebt gekozen, dan kun je de droomstudie scan uitvoeren. Met deze scan kom je erachter of je zaken goed in balans zijn. Uitstekend toe te passen op je huidige studie en een nieuwe studie of cursus die je wilt volgen. Een perfecte scan om eens in de zoveel tijd te doorlopen. Het geeft je direct inzicht of je jouw persoonlijke juiste weg nog volgt en wat je eventueel zou kunnen veranderen om je zaken weer goed in balans te krijgen.