fbpx

Netwerker

Mensen die getalenteerd zijn in het thema netwerker houden van de uitdaging nieuwe mensen te leren kennen en voor zich in te nemen. Zij houden ervan om het ijs te breken en een nieuwe relatie te creëren.

Ik ben…

Sociaal vaardig en extravert.

Ik wil…

Nieuwe mensen leren kennen.

De waarde die ik breng…

Energiek in sociale situaties.

Ik speel de rol van...

Socializer, netwerker, charmeur.

Wat ik nodig heb (geef mij)

Variatie in sociale omgeving.

Mijn mogelijke valkuil

Nep en oppervlakkig.

Wat mij motiveert

Nieuwe mensen leren kennen.

Wat mij demotiveert

Een klein en niet veranderend sociaal netwerk.

Talentenbeschrijving:

Mensen die getalenteerd zijn in het thema netwerker houden van de uitdaging nieuwe mensen te leren kennen en voor zich in te nemen.

In jouw wereld bestaan er geen vreemden. In jouw wereld bestaan er alleen maar massa’s vrienden die je nog niet ontmoet hebt. Je voelt je aangetrokken tot nieuwe mensen. In tegenstelling tot anderen, ben je dus niet angstig voor vreemden. Angstig, omdat je bijvoorbeeld bang bent voor situaties waarin je niet meer weet wat je moet zeggen. Hiervoor heb jij zeker geen angst, sterker nog, onbekenden stimuleren jou juist. Zo wil je van onbekenden de namen leren kennen, gesprekken met hen aanknopen en gemeenschappelijke interesses vinden. Je geniet er werkelijk van als je met onbekenden een gesprek kunt aanknopen en het geeft je veel voldoening als je het ijs kunt breken in dit soort gesprekken. En als je eenmaal een nieuw contact hebt gelegd, blijf je niet te lang plakken. Je staat namelijk alweer te popelen om andere mensen en/of groepen te ontmoeten en te leren kennen.  

Mogelijke acties

Wees in staat goed uit te kunnen leggen dat netwerken jouw natuurlijke stijl van leven is. Als je dit niet goed duidelijk kunt maken, zouden anderen jou als onoprecht kunnen bestempelen en zich afvragen waarom je altijd zo vriendelijk bent.

Manifestatie

Zoek een functie waarbij je op een dag veel interactie hebt met andere mensen.

Onze tevreden klanten

“Iedereen zou dit zelfinzicht
moeten krijgen"

Elf jaar heb ik gedacht dat ik iemand was die ik niet was. Ik heb zoveel geleerd over mijzelf. Super interessant en een dikke tien voor de inzichten. Een cadeautje voor jezelf, no matter waar je staat in het leven en welk beroep je uitoefent.
Alexander Keehnen - Ondernemer