fbpx

Motivator

Mensen die getalenteerd zijn in het thema motivator zien het potentieel in van anderen. Zij zien elke stap van ontwikkeling en halen voldoening uit progressie.

Ik ben…

Geduldig met onervarenheid.

Ik wil…

Voldoening halen uit de groei van anderen.

De waarde die ik breng…

Een commitment (tijd en energie) aan menselijke groei.

Ik speel de rol van...

Coach, mentor, leraar, supporter.

Wat ik nodig heb (geef mij)

Iemand in wie ik kan investeren.

Mijn mogelijke valkuil

Tijd verspillen aan mensen met weinig potentieel.

Wat mij motiveert

Menselijk potentieel verwezenlijken en ontwikkeling.

Wat mij demotiveert

Verspilde en niet gerealiseerd potentieel.

Talentenbeschrijving:

Mensen die getalenteerd zijn in het thema motivator zien het potentieel in van anderen.

Het potentieel van anderen is vaak het eerste wat je opvalt. Je houdt ervan om anderen te ontwikkelen en succes te laten ervaren. Je ziet voor anderen direct kansen en uitdagingen om zich te verbeteren en hun potentieel te verwezenlijken. Hierbij worden de kleinste vorderingen – voor anderen vaak onzichtbaar – door jou opgemerkt. Als anderen groeien en je ziet dat zij hun potentieel verwezenlijken geeft jou dat veel energie en voldoening. Omdat anderen zien dat jouw aanmoediging oprecht is en jou veel voldoening geeft, zullen zij om jouw hulp vragen.

Mogelijke acties

Je zult vaak gedwongen worden om meer mensen te begeleiden dan dat je aankunt. Besef dat het ten koste zou kunnen gaan van de kwaliteit van jouw begeleiding als je iedereen zou helpen. Hoe graag je ook iedereen zou willen helpen.

Manifestatie

Zoek naar een functie waarin je anderen kunt ontwikkelen en doen groeien. Functies als lesgeven, coaching of manager zullen je voldoening geven.

Onze tevreden klanten

“Iedereen zou dit zelfinzicht
moeten krijgen"

Elf jaar heb ik gedacht dat ik iemand was die ik niet was. Ik heb zoveel geleerd over mijzelf. Super interessant en een dikke tien voor de inzichten. Een cadeautje voor jezelf, no matter waar je staat in het leven en welk beroep je uitoefent.
Alexander Keehnen - Ondernemer