Test bij welk bedrijf jij past!

Ondernemen met jouw talenten lukt pas echt als jij je ergens thuis voelt. Het is dus erg belangrijk erachter te komen bij welke werkgevers jij jouw talenten het beste kunt benutten.

Het arbeidsoriëntatie systeem van Next Talent geeft jou inzicht in jouw voorkeur betreft organisatiecultuur en organisatiestructuur. Door onze unieke bedrijfscultuurtest te doen (zie button hieronder) krijg je een overzicht van bedrijven die bij je passen betreft organisatiecultuur, organisatiestructuur en overige persoonlijke voorkeuren. 

De Nederlandse Carrièredagen

Date: 29 nov 2013 to 30 nov 2013
Location: RAI Amsterdam

Next Talent is aanwezig op De Nederlandse Carrièredagen 2013, de grootste carrièrebeurs in het najaar!

Wij zullen op zaterdag 30 november van 15:30 tot 16:30 in zaal 7 een workshop verzorgen over: Ontdek jouw talent en creëer je droombaan! Meer informatie over deze workshop vind je hier

Wil je weten wie er nog meer op de beursvloer staan? Kijk dan op www.carrieredagen.nl voor meer informatie en een gratis e-ticket.

Stage / bijbaan bij Next Talent

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stageplek of bijbaan?

Next Talent is een jong en snel groeiend bedrijf. Vanaf april / mei 2014 zijn we op zoek naar nieuwe stagiair(e)s en flexibele krachten. Dus grijp je kans!

> Stage Marketing en Sales

> Stage Webredactie, media en design

> Afstudeerstage (scriptie schrijven) Next Talent

> Bijbaan - versterken van ons promotieteam

Ga direct naar de functiebeschrijvingen van onze stageplekken en bijbaan.

Next Talent Carrière

Welkom bij Next Talent Carrière!

Next Talent Carrière biedt hulpmiddelen aan voor talenten die op zoek zijn naar hun droombaan. Je vindt hier diverse gratis downloads en middels een uniek systeem, word jij op basis van jouw cultuurvoorkeur, persoonlijkheid, competenties en CV gekoppeld aan geschikte bedrijven en vacatures. De diverse testen bieden jou tevens betrouwbaar zelfinzicht, waardoor je beter in staat bent om keuzes te maken.

Verder kun je hier terecht voor tips bij het maken van een CV en Motivatiebrief en vind je er diverse Sollicitatietips. Ook kun je hier je CV of Motivatiebrief laten checken door de HR professionals van Next Talent.